10 ani alaturi de dumneavoastra

Cu o experienţă de peste 10 ani în domeniu, DueFood  este recunoscută printre consumatorii din zona Bucureștiului pentru calitatea serviciilor şi profesionalismul de care dă dovadă.

Unitatea de catering deține o bucătărie de 200 mp, utilată la cele mai înalte standarde europene în domeniu. Astfel, DueFood poate livra in cele mai bune condiții. Timpul de livrare a unei comenzi este de maxim 50 de minute.

DueFood îşi propune să-i surprindă pe clienți cu preparatele sale delicioase.  Meniul conține peste 100 de preparate și este special gândit pentru a satisface cele mai variate gusturi. Atât preparatele tradiționale, cât și preparatele din bucătaria internațională, aduc cu ușurință diversitatea în preferințele culinare ale clienților noștri.

DueFood își definește astfel misiunea, este orientată către întrecerea aşteptărilor clienţilor săi. Si investește permanent în instruirea personalului de pe toate nivelele ierarhice.

DueFood

Calitatea preparatelor şi diversitatea

Promovată constant de calitatea produselor, seriozitatea staff-ului şi reacția promtă la cerințele pieții DueFood vine în întâmpinarea nevoilor clienților săi cu un departament specializat pentru office catering.

Compania își propune să-și surprindă oaspeții cu rețetele sale, să le ofere meniuri dintre cele mai variate. Definindu-și astfel misiunea, compania este orientată către satisfacerea așteptărilor clienților săi, încercând în permanență să își perfecționeze modul de servire și serviciile pentru îndeplinirea obiectivelor propuse.

Renumele actual l-a dobandit prin calitatea preparatelor şi diversitatea pe care o oferă. Respectul clienților a fost câştigat şi păstrat datorită profesionalismului de care dă dovadă, atenției în servire şi pasiunii depuse de bucătari în prepararea felurilor de mâncare şi, nu în ultimul rând, datorită prețurilor corecte pe care le practică.

DueFood

Avantajele care ne recomanda

  1. Orice produs al nostru este facut pe loc, imediat dupa primirea comenzii.
  2. Toate ingredientele sunt atent selectionate inainte de a intra in productie.
  3. Aprovizionarea cu legume se face zilnic si de aceea, indiferent de sezon, va garantam ca legumele noastre sunt proaspete si de la producatori autohtoni.
  4. Pentru prepararea salatelor, pastelor precum si a celorlaltor specialitati folosim doar ulei extravirgin de masline iar pastele noastre sunt 100% din faina de grau dur si nu contin conservanti, aditivi sau coloranti.
DueFood